O nama


Preduzeće “N-NEŠKOGRADNJA” d.o.o. izvelo je sa svojim kapacitetima i stručnom radnom snagom veliki broj objekata infrastrukturalnih sadržaja i konstrukcija, kao i sanaciju već postojećih objekata. Zadnjih godina radimo kao stručni nadzor nad izgradnjom objekata.

Sa licenciranim zaposlenim inženjerima i stručnim saradnicima izveli smo u smislu nadzora i predali više hiljada kvadrata poslovno-stambenih, a i samostalnih stambenih i samostalnih poslovnih prostora.

Ostale delatnosti firme vezane su za stručni kadar zaposlenih u našem sastavu ili stalnih stručnih saradnika u smislu izrade fizibiliti studija, investicionih programa i biznis planova, veštačenja svih vrsta objekata kao što su stambene jedinice, poslovni objekti, proizvodni pogoni, plovna sredstva, industrijske hale itd, a sve u svrsi legaliteta i angažmana određenih kreditnih sredstava od strane banaka(skoro sve trenutno vodeće banke angažovale su nas i na osnovu naših konstatacija i stručnog mišljenja usvajale kreditne zahteve). Usko smo specijalizovani i kompatibilni sa saradnicima i kolegama kao i Građevinskim Fakultetom, Zavodom za veštačenje.

Mislim da smo ovim kratkim pregledom kontinuiteta i reda izvedenih i učinjenih poteza, kao i onih koji su u toku, kao i stalnog prisustva u oblasti gradnje, pripreme projektovanja samog izvođenja dali sliku za šta smo spremni i šta možemo da pružimo budućim saradnicima i svima onima koji su spremni da sa nama zajedno posluju u svim oblastima za koje smo rekurentni-sposobni.

beograd srbija